Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde School voor Optiek

Voor iemand die goed kan zien, is het bijna niet voor te stellen hoe belangrijk brillen, lenzen en andere gezichtshulpmiddelen zijn. Ze maken alles mooier, maar ook veiliger en toegankelijker voor de dragers … én hun omgeving! Kortom, als opticien open je een nieuwe wereld voor slechtzienden.

Onze locaties

In Roermond vind je de Gilde School voor Optiek. Een mooie locatie met veel medestudenten. Ben jij benieuwd wat Roermond jou te bieden heeft?

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

De wereld van optiek verandert met de dag. De eerste 3D-geprinte bril is al gemaakt. Lenzen worden beter en beter en ogen laseren is steeds vaker mogelijk. Het is dan ook belangrijker dat je leert klanten goed te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist